چرا مردم چای سیاه مصرف می کنند؟

۱۳۹۹/۵/۱۴

مصرف-چای-سیاه

بسیاری از مردم چای سیاه را برای هشیاری و انرژی می نوشند. شواهد علمی خوبی برای اثبات این مسئله وجود دارد. چای سیاه کافئین زیادی دارد. همچنین دارای مقداری ماده تحریک کننده به نام تئوفیلین است. هر دوی آنها ضربان قلب را افزایش داده و باعث هشیاری بیشتر می شوند.
چای سیاه همچنین سرشار از مواد سالمی است که پلی فنول نام دارد. پلی فنول آنتی اکسیدانی است که از سلول های شما در مقابل آسیب های دی ان ای محافظت می کند.
برخی از دانشمندان فکر می کنند که آنتی اکسیدان های خاص موجود در چای از جمله پلی فنول ها و کتیچین ها ممکن است در جلوگیری از برخی سرطان ها کمک کنند. به عنوان مثال برخی تحقیقات نشان داده است که زنانی که به طور منظم چای سیاه مصرف می کنند ریسک خیلی پایینتری برای ابتلا به سرطان تخمدان، نسبت به آنان که مصرف نمی کنند دارند. اما تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.
تا به الآن تحقیقات نشان داده اند که چای سیاه ریسک ابتلا به سرطان های سینه، معده یا روده بزرگ را کاهش نمیدهد.
با افزایش شواهد مشخص شد که آنتی اکسیدان های موجود در چای سیاه باعث کاهش تصلب شرایین بویژه در زنان می شود. همچنین ممکن است باعث کاهش خطر حمله قلبی شود.
منظم نوشیدن چای همچنین احتمال کاهش خطر ابتلا به بیماری های زیر را نیز داراست:
دیابت
کلسترول بالا
سنگ کلیه
بیماری پارکینسون
اما هنوز هم مطالعات بیشتری برای اطمینان از تاثیر جای بر روی این بیماری ها نیاز است.
شواهد اولیه نشان می دهد مصرف طولانی مدت چای ممکن است به محافظت در برابر پوکی استخوان و سرطان ریه کمک کند.
اما برای تایید اینها مطالعات در مقیاس بالاتر نیاز است.

..